En ny tankeretning
Inger Susægs forelesninger er basert på innsikt etter mange år med forløsning av følelser som hindret klarsyn, og som resultat av det, kommunikasjon med alle dimensjoner av eksistensen.

Hjem  * Vår dyrebare Jord  * Partiklenes dans  * Frigjøringsnøklene  * Egenskaper for fred  * Hva du kan gjøre * Butikk

Eksempler på foredrag

Hvordan og hvorfor oppsto religionene?

Hvorfor er det ikke slik i dag, at en gudeskikkelse kan komme og ordne opp, slik at vi kan få fred og rettferdighet på jorda?

Nedstegne mestre har i eldgamle tider kommet fra usynlige, eteriske dimensjoner og manifestert seg selv i fysisk kropp på jorda.. Det skapte kulturer og religioner. Dette begynte å skje allerede fra da mennesket nylig var utviklet fra en avansert apeart på kontinentet som den gangen lå midt i Stillehavet. Det har gitt oss følelsen av at det var noen som kom og ordnet opp, noen som var bedre enn oss... MER

   
Hvor kommer de negative tankene fra?

I dette foredraget forteller hun eksempler om hvordan hun strevet med slike tanker i mange år - og hvordan hun ble kvitt dem. De skrev seg fra hennes egne sår der hun hadde følt meg mindreverdig og krenket. Hun oppdaget at det som måtte til var grundig å gå gjennom og føle følelsene hun ikke hadde tillatt seg å føle da hendelser i barndommen og ungdomstida var for tøffe.
Etter hennes mening kan dette bli et skolefag slik at alle kan lære seg å handtere følelsene sine og hjelpe hverandre å handtere vanskelige situasjoner i stedet for å undertrykke dem og dermed skyve dem ned i underbevisstheten. MER

 

   

Partiklenes dans
- eksistensen består av bevisste partikler
.

Mestrene hevder at det fra opprinnelsen finnes bare én type partikler og at fysikerne tror de er forskjellige på grunn av måten de spinner på. Dette foredraget er bygget på informasjon fra mestrene, filosofiske betraktninger samt Ingers evne til å kommunisere med cellene mine og med partikler.

Når tankene våre er skapende, er det fordi partiklene responderer på tanker. Hva skal til for at tankene våre skal manifestere i det fysiske livet?MER

   

Har du vondt i magen når du er redd?

Da er det vel ikke så rart om andre følelser også sitter  i kroppen? Hvor sitter glede?  Kjærlighet? Skyldfølelse?

Ingers kartlegging av hvor de forskjellige følelsene blokkerer livsenergien bygger bro mellom kropp og psyke viser vei for hvordan vi kan ta ansvar for vår egen helse på en ny måte.

Hun forklarer hvorfor er det nødvendig å overskride de tradisjonelle forskningsreglene for å finne nye svar? MER

   

Egyptologien i nytt lys

Gjennom forløsningsarbeid har Inger opplevd mange liv i det gamle Egypt fra traumer og minner som har lagt på celleminnet hennes. Hun har oppdaget at tolkningene som er gjort av funn og hieroglyfer, ikke stemmer med arbeidet hennes.
Egypterne kommuniserte med høyere dimensjoner og nedstegne og oppstegne mestre var faktiske gudeskikkelser. De brukte energier vi ikke kjenner i dag. Faraoene og noen av prestene kunne faktisk manifestere fysiske gjenstander med tanken. Hvordan ble egentlig den Store Pyramiden* i Giza bygd? Hva var hensikten med den? Om Thoth 

   

Tilgivelse er det verden trenger mest av alt.
Hvorfor er vi ikke opptatt av det?

Vi som er av den eldre garde har lært at vi skal be om tilgivelse når vi har gjort noe galt. Er det slutt med det i skolen mon tro?

Underveis i forløsningsarbeidet oppdaget Inger at det er like viktig å tilgi seg selv som å tilgi andre. Det er det vi angrer på som får oss til å kritisere oss selv... som igjen fører til kritikk av andre.

Går det an å lage tilgivelsesskoler? Program der nasjoner som har vært i krig systematisk jobber med tilgivelse. Inger mener at det er helt nødvendig for å skape varig fred. Hvordan kan vi lære å tilgi det "utilgivelige"? MER

Inger kommer gjerne til ditt hjemsted. Spør henne gjerne etter flere tema!

3 timers foredrag kr 5000,-  6 timer med en times lunsjpause kr 10 000,-

Reise fra Steigen i Nordland, kost og losji kommer i tillegg.

Kontakt:  Tlf: 95154025 epost

* "Allerede i 1973, da jeg var i Den Store Pyramiden i Giza første gang, vet jeg at jeg bar på minnene fra livet til til Thoth, mesteren som med tankekraft, sto for byggingen av pyramiden. Det var han som grunnla den gamle egyptiske kulturen og mysterieskolen der man lærte å overskride materien. Derfor var Thoth blant de første sjelene jeg jobbet med å forløse. Jeg trodde lenge at det var minner fra mitt eget tidligere liv som dukket opp, for følelsene opplevdes som sterke og mine egne. Men så viste det seg at mesteren Thoth var i stand til å finne tilbake til seg selv og sin egen storhet gjennom arbeidet mitt. Han er nå fullt og helt seg selv i høyere dimensjoner og leder for den nye eteriske dimensjonen rundt jorda der de døde menneskene bor. De lærer nå sann partikkelvisdom og hvordan de manifesterer eteriske hus og eiendeler med tanken.  Hans følelser er ikke mine lenger, men jeg kommuniserer med han gjennom intuisjonen (en kanal av vibrasjon mellom energifeltet og sinnet som kommer inn i bakhodet.) Når han vil meg noe, kommer han inn i energifeltet mitt og jeg plukker opp tankene hans øyeblikkelig.
Han har planer om at han i framtida vil materialisere seg (!) for å fortelle og bevise hvordan dimensjonene henger sammen og at partiklene er i stand til å spinne fra eterisk energi til atomstruktur / fysisk tilstedeværelse. Kanskje han en dag dukker opp på mine foredrag?  Tida er nok ikke moden for det enda.
Bildet under, fra tempelet i Abydos, (der det også finnes Livets blomst sirkler fra et mye eldre byggverk dypt nede i sanden) viser Thoth med sitt skaper-redskap, Ankhen."