En ny riktning

Införandet  Hem  Vår dyrbara planet  Partiklarnas dans  Frigöringsnycklarna  Egenskaper som leder till fred  Från författaren


Kära läsare
I Norge har vi ett uttryck som vi kallar "kvinnan emot strömmen" - vilket betyder en person som är envis och går emot det som de flesta tror. Tja, jag antar att jag är en sådan person i andras ögon. Jag har gått en väg i livet som har visat mig en helt ny sanning ... vilket i sin tur ger mig kraft att dela de insikter jag har fått med läsarna över hela världen.

Denna bild av mig tagen på toppen av ett berg i närheten av där jag bor i norra Norge. Jag bor på en ö som heter den underbara namnet Engeløya. Engelön. Jag älskar att ta promenader i naturen och ibland jag gillar att utmana mig själv för att nå topparna.

Denna webbplats är resultatet av många års sökande, forløsingsarbeid och samarbete med mästarna i högre dimensioner. Webbplatsen har därför bytt namn flera gånger och innehåll har präglats av olika energier längs vägen, men hela tiden har jag varit trogen en sak:
Acceptera dåliga känslor i stället för att skjuta bort dem gör att vi kan förlåta och släppa taget. Jag har alltid funnit att det möjliggör nya insikter ansluta oss allt mer den universella medvetandet - som är partikelns totala medvetande. Genom att frigöra våra själar kommer vi att ta bort de begränsade tankeformer och energi området expanderar. När vi arbetar aktivt med oss ​​och vi lär oss att uppskatta och älska oss själva för vem vi är, uppnår vi vad vi kallar upplysning. Det innebär faktiskt att de partiklar vi är gjorda av den eteriska nivån vibrerar samma frekvens som det universella medvetandet.
Min sökning började 1986 då jag blev nyfiken nära-döden-upplevelser. De följande åren läste jag om reinkarnation och liv både före och efter livet på jorden. Jag upplevde också att låta en kvinna leda mig in i en regression där jag upplevde att jag var en fattig ung pojke i ett liv och en munk med namnet Timothy far i et annat ... Jag fick också personliga kanaliseringar som berättade behovet av att lära sig att älska mig själv för att kunna finna frid och lycka. Jag arbetade på detta mål i många år och så småningom började jag lära ut mina egna erfarenheter. Eftersom jag är dramapedagog tog jag min kunskap från ämnet i en lekfull atmosfär där jag bland annat använde spel och rollspel för att släppa osäkerhet och brist på förtroende.

År 2000 ledde min strävan mig till en rad kurser där jag lärt att höja frekvensen av kroppens celler. Jag lärde mig om livets blomst och hur detta mönster finns i alla levande varelser och på eteriska plan i existens. Senare lärde jag mig mycket av mästerna på hur vi kan använda vårt sinne för att påverka partiklarna genom visualisering.

Jag fortsatte att söka efter sätt att frigöra på eftersom jag upptäckte att den känslomässiga smärta och negativa tankar orsakat fysisk smärta. År 2004 träffade jag Aileen Strand. Tillsammans har vi utvecklat "Frigöringsnycklarna". Det är principen jag fortfarande använder och föreläser om. På vägen träffade jag mycket motstånd från mina omgivninga och, nycklarna har fått olika namn, bland dem "Acceptansnycklar" på grund av det överraskande faktum att vi måste acceptera vår smärta förr att kunna släppa det. För många människor är detta en utmaning att förstå. Du hittar dessa principer här på denna webbplats. De har fört mig och flera andra till upplysning.
Följande år frigjorde jag många tidigare liv och mitt eget liv mycket noggrant. Det var mycket intressant och gav mig en bra inblick i människans historia på ett helt nytt sätt. Jag var tillbaka till kulturer som inte känner av historien eller som misstolkas av historiker och därför sitter jag med en hel del information om hur livet på jorden har utvecklats. Det viktigaste jag gjorde under åren 2004-2007 var att lösa den Siriska mästaren som skapade människan, Amaron. Det arbetet har jag fortsatt ända fram till skrivande stund, februari 2012. Nu är han ställd fri att vara sig själva. Du kan läsa mer om detta HÄR på denna norska sidan.


Inger

email

Från Engelön.i norra Norge