En ny riktning
Vår dyrbara Jord

Införandet  Hem  Vår dyrbara planet  Partiklarnas dans  Frigöringsnycklarna  Egenskaper som leder till fred  Från författaren

Partiklarnas dans

Cellernas potensial

Naturen är vår vän

När jag började resonera för att hitta svar, filosoferade jag mycket av det som er energin i livet. Var den kommer ifrån. Nu har jag lärt mig mycket mer ... Livet är ljuspartiklar - och de är medvetna. När vi älskar livet och är tacksamma - då ger de oss mer livsenergi! Det var mästaren som nu kallas Vattnets Far som kom till denna planet först och som skapade vatten och luft. Han gav grunden för Livet. Han stannade kvar i medvetandet i alt som har liv. Han älskar sin egen skapelse! - Och så är det kärlek i allt på hela jorden.Han själv är nu en kreativ mästare här i vårt universum eftersom han har kunnat skilja sig från sin skapelse.

Senare kom en annan mästare, Amaron till den underbara blå planeten. Han förde med sig kunskap från Universum Sirius och började experimentera. Dessa mästare var av eterisk energi. Den första cellen föddes. Kjänneteknen för det som är levande, i skillnad till vad som är rent fysisk materia, er känneteknen för de partiklar som utgör livet på vår planet.

Vår fantastiska planet är den mest värdefulla planet i kosmos. Livet här har funnits i miljontals år och visdomen som partiklarna har utvecklats genom jordens historia lagras i dem. De vet hur man skapar alla arter, eftersom de programmerad til det. Alla medvetna ljuspartiklar vet allt om det levande.

Partiklarna i oljan i jorden är växter som gick in i en mekanisk form när stora jordbävningar drabbade planeten, troligen på grund av hög tillväxt.
Mästerna berättar att växterna på den tiden hade utvecklat en enorm tillväxt på grund av kärlek och glädje att skapa. Från allra första början var det så att växterna inte tagit mycket näring från mineral i marken. Det var medvetna ljuspartiklar i solsystemet som bildade dem efter att de hade programmerats. När vi börjar förstå betydelsen av att partiklarna är medvetande förstår vi att, till exempel. avgas består av ljuspartiklar som har medvetande. Vi måste tänka på ett annat sätt fõrhållande till miljön! Vi behöver åtminstone utvinnaa oljan i mycket långsammare takt.

För att förstå
hur man tar hand om jorden, behöver vi först och främst att älska den vackra planeten. Vi måste stanna upp och reflektera varje dag! - Så att vi inte tar livet för givet,
men uppskattar den underbara dansen att partiklar gör. Eftersom alla partiklar tillsammans ar livets visdom. De stora mästarna som startade det, kommer vi att lära känna på många sätt nu i tiden som kommer. De har varit låsts in i en energi som hindrade dem från att vara sig själv och se saker med egna ögon, nästan sedan den mänskliga rasen hade sitt ursprung.